Sikerek a tatamin

2020. 11. 20. (péntek) 12.38

Az elmúlt hetekben több érmet és értékes helyezést szereztek a DSC-SI cselgáncsozói.

Győrben rendezték meg az U23-as országos bajnokságot, ahol Wladimír Danica (57kg) és Papp Bálint (81kg) egyaránt az ötödik helyen végzett súlycsoportjában. Egy héttel később szintén Győrben Kondé Levente is letette névjegyét, aki az ifjúsági B ob-n (2004-es és fiatalabb születésűek) a 81kg-os mezőnyben a harmadik helyen végzett. Pár nappal később a ceglédi junior ob-n az 55kg-os Pusztai Botond egészen a döntőig menetelt, ott azonban kikapott a Vitál JK dzsúdósától, Teidl Bendegúztól.

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola reménysége ezt követően október utolsó napján a junior B (2002-es és fiatalabb születésűek) korosztály számára kiírt győri országos bajnokságon is tatamira lépett, ahol az eredményhirdetésnél a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A cívisvárosi remeklés az egri diák ob-n is folytatódott. A 2008-as születésűeknél a 41kg-os Süveges Fanni harmadszor is magyar bajnok lett, ugyanitt Fedora Ferenc (45kg) ezüst-, míg Dobos Dominik (35kg) és Rejtő Balázs (38kg) bronzéremmel zárt.

Az utánpótlás versenyek sorában egy újabb győri megmérettetés következett, a diák C ob-n a 36 kg-os Fedora Sándor a harmadik, Antal Bálint (45kg) pedig az ötödik helyen végzett a 2010-esek számára megrendezett bajnokságon.

 Cikk nyomtatása