Ez nem a mi fordulónk volt

2019. 05. 21. (kedd) 09.35

Mind a négy labdarúgó csapatunk vereséggel hagyta el a pályát.

Nem várt könnyű feladat Jankovics Sándor és Selyem Nándor tanítványaira, hiszen az U17-es és U19-es pontvadászatot egyaránt vezető Kisvárda otthonában vizitált a DSC-SI. A hazaiak végül mindkét meccsen megszerezték a három pontot. Fiatalabb korosztályaink Füzesgyarmaton szerepeltek, sajnos itt sem sikerült pontot szerezni.

 

 

 

 

 Eredmények:

25. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Sárréti Gyöngyhalász GYSE - DSC-SI 3 – 2 (1-0)

Gólszerző: Dihen Bulcsú, Reszegi Márk

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Sajnos a mai mérkőzésen sem sikerült eléggé hatékonyan játszanunk. Három kapott gólra csak kettővel sikerült válaszolni. A játék képe illetve a helyzetek alapján reálisabb lett volna a döntetlen. Hiányzott belőlünk az agresszivitás. Ebből adódóan a párharcokban rendre alul maradtunk. Főleg a középpályán szereztünk kevés labdát. Ha viszont sikerült megszerezni a játékszert nagyon lassan mentünk át támadásba. Sok volt az oldal illetve a hátra passz. Agresszivitásban sokat kell javulnunk!”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Sárréti Gyöngyhalász GYSE - DSC-SI 6– 1 (3-1)

Gólszerző: Major Sándor

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen már a legelején sikerült egy szép támadás végén megszerezni a vezetést. Sajnos ezt a lélektani előnyt nem tudtuk kihasználni pedig bőven lett volna rá lehetőségünk. Az első félidő végén tálcán kínáltuk a helyzeteket az ellenfelünknek, aminek következtében már két gólos hátrányban vonulhattunk a szünetre. Sajnos nem volt tartásunk, és nem voltunk képesek szorossá tenni a találkozót, így ismét egy fájó vereséget szenvedtünk.”

 

25. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Várda Labdarúgó Akadémia - DSC-SI 6 – 0 (1-0)

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Nagyon jó mérkőzést játszott a két csapat.  A második félidőben gyorsan kaptunk egy gólt és ez visszavetette a játékosainkat.  A cseréknek is adtam lehetőséget, de a több külföldi játékossal felálló Kisvárda ellen nem volt esélyünk. Gratulálunk a Kisvárdának a bajnokság megnyeréséhez.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Várda Labdarúgó Akadémia - DSC-SI 4 – 1 (2-1)

Gólszerző: Sallai Csaba

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Kicsit tompán kezdtük a mérkőzést, így a hazaiak átvették a játék irányítását. Óriási hibából kaptuk az első gólt, amire rövid időn belül válaszolni tudtunk. Mezőnyben jobban játszott a Várda, de helyzetet nem nagyon tudott teremteni kapunk előtt, mégis vezetést tudott szerezni egy szabadrúgás után. A második félidőben próbáltunk egyenlíteni, amire volt is lehetőségünk, de a játékvezető nem úgy gondolta, büntető helyett Botost kiállította, az ellentámadásból pedig gólt kaptunk. Ez eldöntötte a találkozót. A következő fordulóban megszerezhetjük a 2. helyet."Cikk nyomtatása