Érvényesült a papírforma

2019. 05. 06. (hétfő) 21.55

Asztalos Márton hatszor vette be a sényői kaput.

A 23. fordulóban nem történt meglepetés, a Sényő otthonában mindkét meccsen győzni tudott a DSC-SI. U14-es és U15-ös csapataink Kisvárdán gól és pont nélkül zártak.

 

 

 

 

 

 Eredmények:

23. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Kisvárda -DSC-SI  7 – 0 (4-0)

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Nagyarányú vereségünk ellenére nem lehet elmarasztalni a csapatot mert nagyon lelkesen és fegyelmezetten játszottak a srácok egy lényegesen erősebb és jobb csapat ellen! Az elejétől a mérkőzés végéig nyomás alá helyezte csapatunkat a Kisvárda és már a saját térfelünkön labdát szereztek. Próbáltunk kontrával eljutni a hazai kapuig, de ez nem igazán sikerült.”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Kisvárda - DSC-SI 10 – 0 (6-0)

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A célunk egy tisztességes helytállás volt a bajnokságunk toronymagasan kiemelkedő csapata ellen. A játékban olykor az eredményben viszont ez nem mutatkozott meg. Kevesebb helyezkedési hibával érhettük volna el a célkitűzésünket.”

 

23. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Sényő - DSC-SI  0 – 16 (0-9)

Gólszerző: Asztalos Márton (6), Már Ádám (2), Szőke Attila (2), Arday Zoltán, Nánási Martin, Dihen Hunor, Udvarhelyi Barna, Varga Balázs, Kelemen Márk

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Két dolog okozott gondot a mérkőzés előtt, az egyik, hogy egyik legjobb játékosunk, Spitzmüller öt sárga miatt ma nem léphetett pályára, illetve mindkét kapusom sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót, így mezőnyjátékost, Zuborát kellett beállítani a kapuba. Az első percektől kezdve a szakadó eső ellenére is látványosan futballoztunk, letámadtuk ellenfelünket, támadásokat vezettünk, szebbnél-szebb gólokat szereztünk, már az első negyedóra végére eldöntöttük a mérkőzést. Amit kértem a játékosoktól, maradéktalanul megvalósították, akik csereként pályára léptek, gólokkal és jó játékkal hálálták meg a bizalmat. Ez a győzelem nagy önbizalmat kell, hogy adjon a következő mérkőzésekre, le a kalappal a fiúk mai teljesítménye előtt, a játékosok minden dicséretet megérdemelnek. Ellenfelünknek is jár az elismerés, végig lelkesen futballoztak, mindent megtettek, hogy elkerüljék a nagyarányú vereséget, viszont ezt nem tudták megakadályozni.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Sényő - DSC-SI  1 – 4 (0-1)

Gólszerző: Sallai Csaba, Szabó János Ábel, Lengyel Kevin, Gál András

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A pálya volt az első számú ellenfelünk, nagyon göröngyös volt, pattogott rajta a labda, ráadásul az eső miatt eléggé csúszott is, nem tudott folyamatos játék kialakulni. Maga a mérkőzés végig a kezünkben volt, mi irányítottunk, annak ellenére, hogy meghatározó játékosokra nem számíthattam. Kicsit át is szerveztem a csapatot, mert főleg elől nem voltunk meg, azt tudtam, hogy fogunk gólt szerezni, de inkább a középpályát erősítettem meg, ezzel stabillá téve a védekezésünket. Előre játékban hatékonyak voltunk, helyzeteinket jó százalékban használtuk ki. Akik ma pályára léptek, odatették magukat, gratulálok a csapatnak a győzelemhez."Cikk nyomtatása