Egy-egy gól döntött a DEAC elleni meccseken

2019. 04. 30. (kedd) 09.23

A Mátészalka négy pontot vitt el Debrecenből.

U14-es labdarúgóink a félidei gólcsend után kikaptak, míg az egy évvel idősebbek hátrányból fordítottak, de a vége döntetlen lett a szabolcsiak ellen. A DEAC otthonában Spitzmüller Levente 35. percben szerzett találata győzelmet ért a DSC-SI-nek, Selyem Nándor erősen tartalékos csapata viszont ugyanilyen arányban kikapott.

 

 

 

 

 

 


Eredmények:

22. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Mátészalka  0 – 2 (0-0)

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Vereségünk ellenére tetszett a csapatnak a hozzáállása. Fegyelmezetten és nagyon lelkesen játszottak a fiúk. Az első félidő elején félénken kezdtük a mérkőzést. Utána fokozatosan felvettük a játék ritmusát és ügyesen higgadtan játszottak a srácok. A második félidőben is tetszett a csapat mentalitása. Fegyelmezett védekezésből több veszélyes kontránk is volt, amiből sajnos nem sikerült gólt szerezni.  Összességében, ami örömmel tölt el, hogy ismét visszatértünk a régi mederbe és lelkesen, illetve fegyelmezetten játszottunk!”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI - Mátészalka  2 – 2 (0-0)

Gólszerző: Major Sándor Dávid (2)

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Egy izgalmas, fordulatos mérkőzésen vagyunk túl. A csapatom a mai napon mindent megtett, hogy győztesen hagyja el a pályát, de a pontrúgások hárításával ismét hadilábon álltunk. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek a srácok, mert jó teljesítményt nyújtottak.”

 

22. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DEAC - DSC-SI  0 – 1 (0-1)

Gólszerző: Spitzmüller Levente

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Egy nagyon jó és színvonalas mérkőzést játszottunk az egyetemisták ellen, mindkét csapat tökéletesen felkészült a másikból. Egy kicsit változtattam az összeállításon, gyors játékosokat állítottam a védelembe, ez utólag kiderült jó döntésnek bizonyult. Szerencsére Spitzmüller felépült, tudta vállalni a játékot és a góljának köszönhetően nyertük meg a találkozót. Sokkal simább is lehetett volna a győzelmünk, ha öt-hat 100%-os helyzetünket értékesíteni tudjuk, de a lényeg, hogy begyűjtöttük a három pontot. Minden elismerésem a DEAC csapatáé, nagyon meg tudták nehezíteni a dolgunkat, jól futballoztak. Egy városi rangadó mindig háromesélyes, szerencsére most mi jöttünk ki ebből jobban. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DEAC - DSC-SI  1 – 0 (1-0)

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Nagyon sok játékosra nem számíthattam ezen a mérkőzésen, nagyon foghíjas volt a keretünk, csak két mezőnyjátékost tudtam leültetni a padra, az egyikük ráadásul kapus. A nehézségeink ellenére kiegyenlített volt a játék, sajnos büntetőből megszerezte a vezetést ellenfelünk. A második félidőben kitámadtunk, de mindent középen erőltettünk, nem tudtuk feltörni a védelmet. A DEAC így több veszélyes helyzetet dolgozott ki a kapunk előtt, akik megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, jobban akarták a győzelmet."Cikk nyomtatása