A mérleg: négy győzelem!

2019. 04. 24. (szerda) 17.53

A 21. fordulóban itthon és idegenben is begyűjtötték a három pontot labdarúgó csapataink.

U14-es és U15-ös együttesünk a Puskás Akadémia Nagyecsed vendégeként, míg U17-es és U19-es gárdáink az Oros ellen nyertek.

 

 

 

 

 

 Eredmények:

21. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Puskás Akadémia Nagyecsed - DSC-SI  0 – 3 (0-1)

Gólszerző: Puskás Balázs, Varga Róbert, Dihen Bulcsú

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Ismételten nagyon visszafogott teljesítményt nyújtottunk. Sajnos az akarással is akadnak gondok. Egyedül csak a győzelemnek lehet örülni ezen a mérkőzésen, a mutatott játéknak nem!”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Puskás Akadémia Nagyecsed - DSC-SI  1 – 3 (1-1)

Gólszerző: Szegvári Ákos, Csengeri Botond, Lengyel Alex

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A mérkőzés előtt külön felhívtam a játékosok figyelmét, hogy ne lelkesítsük be a Puskást, mert ezzel a saját dolgunkat nehezítjük meg, ennek ellenére langyosan kezdtünk, ellenfelünk pedig megszerezte a vezetést. A gól után átvettük a játék irányítását és sikerült még ebben a játékrészben egyenlítenünk. Szünetben volt egy kis fejmosás, ennek meg is lett az eredménye, a második félidőben már úgy álltak a játékhoz a srácok, ahogy az elsőben is kellett volna. Agresszívabbak voltunk a párharcoknál, alkalmazkodtunk a rossz minőségű pályához, elkezdtünk focizni. Domináltunk, birtokoltuk a labdát, bátrabban játszottunk, be mertük vállalni az egy az egyeket, kombinatívan futballoztunk. Két szépen felépített támadás végén bebiztosítottuk a győzelmünket. A második félidei játékunk alapján abszolút megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a csapatnak.”

 

21. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Oros  5 – 0 (3-0)

Gólszerző: Nagy Dániel (3), Asztalos Márton, Nemes Zétény

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Gondoltuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, ez be is bizonyosodott a 90 perc során, ellenfelünk időnként túllépte a keménység határát, több játékos szenvedett sérüléseket. Nagyon jó első félidőt produkáltunk, már saját térfelén letámadtuk az Orost, tökéletesen alkalmaztuk a lestaktikát, már kapunktól 30-35 méterre. Sok helyzetet kidolgoztunk, de kapkodtunk a befejezéseknél, szerencsére a félidő elején sikerült betalálnunk, ez megnyugtatta a fiúkat, az újabb két találattal le is zártuk a mérkőzést. Szervezetten, csapatként futballoztunk, felülmúltuk játékban ellenfelünket. A második játékrészben több helyen változtattam, mindenkinek megadtam a játéklehetőséget, akik csereként pályára léptek, jól szálltak be a mérkőzésbe és sikerült még két helyzetünket értékesíteni. A játékosok előtt le a kalappal, végig nagy akarattal, fegyelmezetten futballoztak, betartották, amiket kértem tőlük, csak a játékkal foglalkoztak, voltak jó egyéni teljesítmények, külön kiemelném Nagy Danit, aki szenzációsan játszott. Gratulálok a csapatnak a nagyszerű győzelemhez. Készülünk a DEAC elleni városi derbire, ami egy nagyon fontos mérkőzés lesz a második hely megszerzése szempontjából.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Oros  6 – 2 (4-1)

Gólszerző: Szabó Lajos Mátyás (3), Botos Zsolt, Sallai Csaba, Sándor Huba

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szép gólokat lőttünk, a második félidőben kiengedtünk a biztos győzelem tudatában."Cikk nyomtatása