Nincs megállás, 4-1-es győzelem a Hódosban!

2018. 11. 08. (csütörtök) 18.29

Három nap alatt két bajnokin léptek pályára U14-es és U15-ös labdarúgóink.

Nyírbátorban az első fordulóból elhalasztott találkozókat pótolták be a csapatok. Mindkét összecsapás a DSC-SI sikerével ért véget, Balogh József és Szabó János tanítványai már a szünetben háromgólos előnyben voltak. Két nappal később a DLA következett, ismét idegenben. Fiatalabb korosztályunk Varga Róbert mesterhármasával tudott nyerni, míg U15-ös együttesünk vereséget szenvedett.

A regionális futsal bajnokságban Cseke Bence már az első percben vezetést szerzett a DEAC Sport Kft. ellen, a félidei döntetlen után rákapcsolt a DSC-SI, és hat forduló után megtartotta hibátlan mérlegét.

 

Eredmények:

1. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Nyírbátor -DSC-SI 1 – 4 (0-3)

Gólszerző: Nagy Ákos (2) Dihen Bulcsú, Vancsek Tamás

Edző: Balogh József

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Nyírbátor - DSC-SI 3 – 5 (1-4)

Gólszerző: Majoros Sándor (3), Bagi Bence, Szabó Patrik Péter

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Az első félidőben nagyon jó felfogásban játszott a csapatom. A korai hazai gólra pillanatok alatt válaszolni tudtunk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amiket jó százalékkal értékesítettünk is.  A szünet utáni teljesítményünkkel viszont nem lehetünk elégedettek, mert a létszámelőnyünk tudatában nem játszottunk okosan és nagyon megnehezítettük a saját dolgunkat. Gratulálok azért a srácoknak, mert egy jó csapat otthonából sikerült elvinnünk a három pontot.

Eredmények:

11. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DLA - DSC-SI 1 – 3 (1-3)

Gólszerző: Varga Róbert (3)

Edző: Balogh József

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DLA - DSC-SI 8 – 2 (3-1)

Gólszerző: Papp Péter, Rizán Zsombor

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Sajnos érződött a csapatomon a két nappal korábbi mérkőzés, fáradtabban mozogtunk és fejben is tompábbak voltunk a megszokotthoz képest. Az első félidőben ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek, de sikerült még meccsben maradnunk egy szépítő találattal. A második félidőben próbáltunk kapaszkodni, de a védekezésünk ezen a napon nem volt rendben így teljesen megérdemelten nyert a hazai csapat.


Regionális Futsal bajnokság

6. forduló

DSC-SI – DEAC 4-1 (1-1)

Gólszerző: Cseke Bence, Molnár Bálint, Lengyel Kevin, Somogyi István

Edző: Kozma Mihály

Értékelés:,, Rendkívül szervezett és tudatos játékkal nyertük meg a debreceni El Classicót. Végre a játékosok felismerik a törvényszerűségeket és a játékhelyzetek megoldásait. Így aztán többnyire jó döntéseket hoznak, ami növeli az önbizalmunkat. Az edzésmunka most kezd kijönni. Ezért nem a pontrúgásokkal kezdtük a tanulást mert először a tudatos játékban kell jól teljesítenünk. Talán most már értik ezt a játékosaink is. Ezen az úton kell továbbmennünk."Cikk nyomtatása