Befejezték a szezont

2017. 06. 24. (szombat) 10.30

Az NB III-as labdarúgó bajnokságban az Újpest elleni kettős vereséggel zárta a 2016-2017-es kiírást a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U17-es csapata.

A Hódmezővásárhely elleni hazai döntetlen, majd az idegenbeli győzelem után a rájátszás második fordulójában az Újpest várt Szabó János tanítványaira. Sajnos a párharc már a fővárosban megrendezett első összecsapáson eldőlt, míg a debreceni visszavágón is az ellenfél örülhetett.

 

 

U-17 III. osztály Rájátszás 2. forduló

 

Újpest FC - DSC-SI 9 – 0 (7-0)

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Előzetesen nem tudtuk, hogy milyen játékerőt képviselő csapathoz érkezünk erre az összecsapásra. Két meghatározó játékosomat nélkülözve léptünk pályára, de már a bemelegítéskor érezhető volt, hogy játékosaim nem azzal a hittel készülnek, ami ide szükségeltetett volna. A sorsunk már a mérkőzés első húsz percében eldőlt és látható volt, hogy a vendéglátónk más szintet képvisel. A játék minden elemében magasan fölénk nőttek és ezt mi még a lelkesedésünkkel sem tudtuk kompenzálni, mert az most hiányzott csapatomból. A visszavágón tisztességgel helyt kell állnunk és a becsületünkért kell küzdenünk.

 

DSC-SI – Újpest FC 0 – 4 (0-2)

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A szerdai vereség után nem lehetett más célunk, mint emelt fővel zárni a szezont és ehhez remek pályán egy nagyon jó ellenfél ellen kellett bizonyítanunk. Jól kezdtük a mérkőzést, két óriási helyzetünk adódott, de sajnos mindkettő kimaradt. Átvette a játék irányítását az Újpest, igyekeztünk szervezetten visszazárni és a megszerzett labdákkal gyors támadásokat vezetni. Komoly helyzeteket nem alakított ki az ellenfél, de a figyelmetlenségeinket kíméletlenül kihasználta, így kétgólos előnnyel mehettek a szünetre. A második félidőt rosszul kezdtük, ami kedvét szegte a csapatnak, ezért igyekeztem cserékkel frissíteni. Küzdöttek a srácok, egy percig sem adták meg magukat, de az eredményen már nem tudtunk kozmetikázni.

 

 

 

 

 

 Cikk nyomtatása