Újabb arany a zsebben!

2017. 06. 06. (kedd) 11.07

Eredményes szezont produkáltak a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó csapatai.

Egy héttel az U15-ös aranyérem után a DSC-SI két évvel idősebb korosztálya is bajnokavatásra készült a Tiszaújváros otthonában. A dobogó harmadik fokáért küzdő hazaiak óriási pofonba szaladtak bele, hiszen a debreceni gólgyártást Gabella József már a 3.percben megkezdte. Nem állt le Szabó János legénysége, szünetre már három gól volt a két együttes közötti különbség.

A második játékrészt ott folytatta a DSC-SI, ahol az elsőt abbahagyta, fél óra leforgása alatt további hét alkalommal rezdült a tiszaújvárosi háló. A vége kiütéses siker és U17-es bajnoki cím!!!

A másik találkozón pontosztozkodás született, míg a megyei bajnokságban szereplő együttesünk hazai pályán, vereséggel fejezte be a szezont.

 

 

 

30. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Tiszaújváros - DSC-SI  0 – 10 (0-3)

Gólszerző: Nemes Emil (2), Botos Zsolt (2), Gabella József (2), Pelles Dominik, Szabó Ábel, Bartha Gergely, Balogh Ádám

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Egy dobogóra esélyes csapathoz érkeztünk a mindent eldöntő utolsó összecsapásra. Talán soha nem láttam még ilyen hittel és szívvel játszani a csapatomat, pedig sokszor nyújtottak kiváló teljesítményt eddig is. Öröm volt nézni, hogy a nagy tét ellenére is mennyire felszabadultan és jó kedvvel játszanak. Hihetetlenül büszke vagyok a srácokra, mert akkor nyújtották a legjobb produkciót amikor igazán szükségünk volt erre. Jó kimondani, bajnokok vagyunk! GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK AZ ARANYÉREMHEZ, de nem pihenünk, mert fontos dolgunk van még!

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Tiszaújváros - DSC-SI 1 – 1 (0-1)

Gólszerző: Oláh Norbert

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, A szezon utolsó mérkőzésére Tiszaújvárosra látogattunk. Felszabadult játékot kértem a csapattól, amit az első félidőben tökéletesen végre is hajtottak a srácok. Szép támadásokat vezettünk, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, de csak egyet tudtunk gólra váltani. A második játékrészben folytattuk a ziccerek elpuskázását és az ellenfél egyenlíteni tudott. Rengeteg helyzet adódott mindkét kapu előtt, de az eredmény nem változott, így döntetlennel zártuk a bajnokságot.  Ezúton szeretnék gratulálni az U17-es és az U15-ös csapat bajnoki címéhez!”

 

 U-14-es Megyei Bajnokság

DSC-SI (U-13) - Hajdúnánás 2 – 9 (1-3)

Gólszerző: Lengyel Alex, Cserős Balázs

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Sajnos az utolsó mérkőzésen játszottunk a leggyengébben! Már nem figyeltünk annyira és a lelkesedésünk is hagyott kívánni valót maga után... Voltak időszakok a mérkőzésen amikor jól és ügyesen játszott a csapat, de a helyzeteinket rendre kihagytuk.”

 

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó csapatainak helyezései a 2016-2017-es bajnokságban:

 

III. o.      U-19-es korosztály    edző: Benczik Zsolt                       7.  hely

III. o.      U-17-es korosztály    edző:  Szabó János                        1.  hely

II.  o.      U-15-ös korosztály    edző:  Jankovics Sándor               1.  hely

II.  o.      U-14-es korosztály    edző:  Selyem Nándor                   2.  hely

Megyei   U-14-es korosztály    edző:  Zolnai Lajos majd

                                                                  Balogh József                       6.  helyCikk nyomtatása