Megdolgoztak érte, bajnok a DSC-SI!!!

2017. 05. 29. (hétfő) 23.47

Újabb győzelmének köszönhetően egy lépésre az aranyéremtől az U17-es focisták.

A három pontért és a bajnoki címért utazott el Nyíregyházára a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U15-ös labdarúgó csapata a FILO SE otthonába. Jobban nem is kezdődhetett volna a mérkőzés, hiszen Asztalos Márton jóvoltából már az első percben megvolt az okunk az örömre.

A szünetre az egyébként mesterhármast szerző Spitzmüller Levente kétszer is beköszönt, a vége örömjáték, hatgólos siker és bajnoki cím a II. osztály Észak-Keleti csoportjában!!! Jankovics Sándor tanítványai minimális különbséggel, egy ponttal előzték meg az ezüstérmes Kisvárdát. A DSC-SI az egész szezon során csak egyszer szenvedett vereséget, két döntetlen és 24 győzelem mellett!

Az U14-es együttesnek is megvan az oka az örömre, igaz ezúttal a FILO SE örülhetett, de az ezüstérem Selyem Nándor legényeinek nyakába került.

Az idősebbek hazai környezetben a Mátészalkát fogadták. A listavezető U17-es debreceniek a félidő közepén hátrányba kerültek, de Gabella József duplájának, és Arany Márió találatának köszönhetően sikerült a fordítás. Szabó János csapata az utolsó fordulóban Tiszaújvároson gyűjtheti be az aranyérmet.

Az U19-es gárdánk peches meccsen kapott ki a szalkaiaktól, míg a megyei bajnokságban a Hajdúsámson örülhetett.

 

Eredmények:

28. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

FILO SE - DSC-SI 2 – 0 (1-0)

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A biztosan megszerzett második hely után kicsit "lazábban" játszott a csapat. Míg elől kihagytunk néhány helyzetet a hátsó alakzatunk összehozott két gólt. Az igazsághoz tartozik az is, hogy többen nem tudtak részt venni a mérkőzésen sérülések és osztálykirándulás miatt. Összességében gratulálok az egész éves teljesítményhez, az U15-ös csapatunk bajnoki címéhez!

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

FILO SE - DSC-SI 0 – 6 (0-3)

Gólszerző: Spitzmüller Levente (3), Asztalos Márton, Nagy Dániel, Sustyák Bálint

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Sikerült megvédeni a tavalyi bajnoki címünket, így már egymás után két évben bajnokok lettünk. Jó játékkal, nagy akarattal, lendülettel, ötletes játékkal, szép gólokkal bizonyítottuk, hogy nem véletlenül nyertünk meg  ismét  a bajnokságot. Gratulálok a csapat minden játékosának a bajnoki címhez, a 261 rúgott gólhoz, a 24 győzelemhez és a 74 bajnoki ponthoz, ahhoz, hogy sok munkával elértetek egy olyan szintet, ami tovább repíthet benneteket a pályán elérhető igazi, nagy sikerek felé. Köszönöm a munkátokat, hozzáállásotokat, öröm volt veletek dolgozni, büszke vagyok rátok: Sanyi bácsi.

 

29. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Mátészalka 3 – 1 (2-1)

Gólszerző: Gabella József (2), Arany Márió

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Az utolsó hazai mérkőzésünkön nem játszottunk jól, de a minimális célunkat elértük. Nagyon sokat birtokoltuk a labdát, de a támadóharmadban többnyire pontatlanok voltunk, illetve rossz döntéseket hoztunk. Ha nem is könnyen, de megmásztuk az utolsó előtti lépcsőfokot.

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Mátészalka 2 – 3 (1-2)

Gólszerző: Papp Csaba, Oláh Péter

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, A szezon utolsó hazai mérkőzésén a Mátészalka csapatát fogadtuk. Az esélyeknek megfelelően a kezünkbe ragadtuk a mérkőzés irányítását, magabiztosan játszottunk és a vezetést is megszereztük. A 30. percben egy érthetetlen fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba kerültünk, amit ki is használt az ellenfél és a szünetre megfordította a mérkőzést. Igyekeztünk rendezni a sorainkat, ami sikerült is, a második félidőben megérdemelten egyenlítettünk. A mérkőzés végén óriási lehetőségünk volt a győzelem megszerzésére, de a meccslabdát kihagytuk és ahogy lenni szokott, az ellenfél az utolsó percben szerzett góllal nyerni tudott.”

 

 U-14-es Megyei Bajnokság

Hajdúsámson - DSC-SI (U-13)  4 – 1 (3-0)

Gólszerző: Rizán Zsombor

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Gyámoltalanul kezdtük a mérkőzést, aminek megint egy gyorsan bekapott gól lett az eredménye. Tíz perc után magunkra találtunk, és nagyon szép támadásokat vezettünk. Több gólszerzési lehetőségünk is volt, amit sajnos nem sikerült gólra váltani. A második félidőben is jól játszottak a fiúk, a vereség ellenére nagyon tetszett a csapat hozzáállása és játéka!”Cikk nyomtatása