Győzelmek Szabolcsban

2017. 05. 27. (szombat) 00.15

Nem botlott idegenben a DSC-SI.

Már az első percben megszerezte a vezetést Benczik Zsolt csapata a Nyíregyháza-Oros otthonában, ami jó alapot adott a folytatásra, hiszen meg sem álltak tízig a cívisvárosi legények. Szintén ebben a párharcban tartott erődemonstrációt a bajnokságban továbbra is vezető U-17-es együttesünk.

Hamar, a harmadik percben hátrányba kerültek U-14-es labdarúgóink Mátészalkán, de a szünet után szinte rögtön egalizált a DSC-SI a góllövőlistát nagy fölénnyel vezető, mesterhármasig jutó Szutor Tamás találatával, majd folyamatosan felőrölte ellenfelét. A másik találkozón bajnokesélyeshez méltóan, magabiztosan hozta el a három pontot idegenből Jankovics Sándor gárdája.

A megyei bajnokságban a Hajdúszoboszló sikerét hozta a találkozó.

 

 

 

 

Eredmények:

27. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Mátészalka - DSC-SI 2 – 5 (1-0)

Gólszerző: Szutor Tamás (3), Udvarhelyi Szabolcs, Girán Gábor

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Magabiztos győzelmet arattunk, sajnos mindjárt az elején kaptunk egy gólt, amit sikerült a félidőben egalizálni. A második félidőben sorra dolgoztuk ki helyzeteinket melynek kb. a felét használtuk ki!

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Mátészalka - DSC-SI 1 – 5 (1-2)

Gólszerző: Góllövő: Bartha Ricardo (2), Asztalos Márton (2), Nagy Dániel

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A végig nagy iramú mérkőzésen kitűnő játékkal, nagy akarattal játszva megérdemelten vertük meg a végig nagyon harcosan küzdő Mátészalkát. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!

 

28. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Nyíregyháza-Oros - DSC-SI 0 – 11 (0-5)

Gólszerző: Botos Zsolt (4), Gabella József (2), Bartha Gergely (2), Somogyi Bercel, Arany Márió, Nemes Emil

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Addig volt nehéz a mérkőzés számunkra, amíg nem szereztük meg az első gólunkat. Minden dicséretet megérdemel a csapatom, mert végig koncentrált volt és nem könnyelműsködött a nagy előnyünk tudatában sem. Gratulálok a fiúknak a remek teljesítményükhöz.

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Nyíregyháza-Oros - DSC-SI 0 – 10 (0-4)

Gólszerző: Berecz Rafael (3), Oláh Péter (2), Bagi Levente (2), Papp Csaba, Blága Tamás, Varga Csaba

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,,Szombaton Nyíregyházára, a Gfse csapatához látogattunk, ahol nem is lehetett más a célunk, mint a felszabadult játék és a győzelem. Szerencsére túltette magát a csapat a nagy melegen és az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Szép támadásokat vezettünk, gyönyörű gólokat lőttünk, a 10-0 hűen tükrözi a mérkőzés képét. Gratulálok a játékosaimnak!"

 

U-14-es Megyei Bajnokság

DSC-SI (U-13)  - Hajdúszoboszló1 – 13 (1-7)

Gólszerző: Tóth Csaba

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Egy nagyon jó csapat ellen kellett helyt állni a fiúknak! Az első félidőben nagyon ügyesen es kombinatívan játszottak a srácok! Sok helyzetet sikerült kialakítani, amiket sajnos rendre ki is hagytunk. A második félidőben kicsit már hitehagyottá váltunk. Védekezésben néha szétszórtak voltunk, támadásban kicsit gyámoltalanok voltunk.”Cikk nyomtatása