Magabiztos sikerek hazai pályán

2017. 05. 16. (kedd) 19.58

A DSC-SI U-15-ös labdarúgói három tucat góllal terhelték meg a Nagyecsed kapuját…

Nem tudtak meglepetést okozni a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola aktuális ellenfelei a cívisvárosban, mind a négy csapatunk itthon tartotta a három pontot. Az U-14-es találkozón 4-0-ás hátrány után ugyan szépített a Nagyecsed, de a debreceni válasz nem maradt el. Az első helyen tanyázó Jankovics csapat nagyon megszórta ellenfelét, Barta és Asztalos egyaránt tíz-tíz (!) gólt jegyzett.

A Tarpa sem járt jobban, összesen a két találkozón bekapott tizenhárom góllal, és pont nélkül távoztak Debrecenből. A megyei bajnokságban egy, már szinte megnyert meccset veszített el a DSC-SI.

 

 

 

 

 

 

Eredmények:

26. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – Puskás Partner Akadémia Nagyecsed 6 – 2 (4-2)

Gólszerző: Komlósi Péter (2), Szutor Tamás (2), Bernád Szabolcs, Dihen Hunor

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Esélyeshez illően közepes játékkal sok gólhelyzetet kihagyva magabiztos győzelmet arattunk!

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI – Puskás Partner Akadémia Nagyecsed 36 – 0 (17-0)

Gólszerző: Bartha Ricárdó (10), Asztalos Márton (10), Gellén Balázs (4), Spitzmüller Levente (3), Nagy István (2), Simon András (2),  Lipők Lambert (2), Nagy Dániel, Burai Szabolcs, Sustyák Bálint

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Gyakorolhattuk a mérkőzésen a támadás vezetések legkülönbözőbb formáit a nagyon gyenge képességű ellenféllel szemben. Gratulálok csapatomnak a nagyarányú győzelemhez és a lelkes játékhoz.

 

27. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – Tarpa SC 5 – 1 (3-1)

Gólszerző: Szabó Ábel (2), Gabella József, Bartha Gergely, Bedő Dávid

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Hosszú idő után végre egy izgalom mentesebb mérkőzést játszottunk. A találkozó elején még volt válasza az ellenfelünknek, de utána csak az volt a kérdés, hogy mennyi góllal sikerül megterhelnünk a vendégek kapuját. Gratulálok a csapatnak bár a második játékrészben játszattunk volna gólra törőbben is.

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – Tarpa SC 8 – 2 (3-0)

Gólszerző: Papp Csaba (3), Blága Tamás (3), Berecz Rafael, Oláh Péter

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Hazai pályán a Tarpa csapatát fogadtuk, akik előttünk álltak a tabellán. Bátor támadójátékkal készültünk és sorra vezettük a támadásokat, de gólt sokáig nem sikerült szereznünk. Szerencsére az ellenfél se tudott élni a lehetőségeivel és a vezető gól után továbbiakat is tudtunk szerezni, így megnyugtató előnnyel mehettünk szünetre. A második félidőt álmosan kezdtük és emiatt szorosabb lett a mérkőzés, de a rengeteg helyzetünkből további gólokat szereztünk és kiütéses győzelmet arattunk.

 

U-14-es Megyei Bajnokság

DASE - DSC-SI (U-13) 4 – 3 (2-1)

Gólszerző: Cserős Balázs, Tóth Csaba, Harcsa Dávid

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Sajnálom, hogy ezen a mérkőzésen nem sikerült nyerni a csapatnak! Az első félidőben eléggé visszafogottan játszottunk kevés akarattal. A második félidőben már sokkal jobb volt a hozzáállás, és sikerült is nagyon sok helyzetet kialakítani! Kicsit kapkodtunk a kapu előtt, ezért nem sikerült nagyobb előnyre szert tenni. Ez meg is bosszulta magát, mert a meccs végén két előre vágott labdából sikerült megfordítani az állást a hazai csapatnak.Cikk nyomtatása