Méretes pofonok DSC-SI módra

2017. 05. 10. (szerda) 09.48

Kétgólos hátrányból felállva mentett pontot U-17-es labdarúgó csapatunk.

Kiütéses győzelmeket aratott Fehérgyarmaton a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U-14-es és U-15-ös együttese. Előbbiben Szutor Tamás hétszer, míg utóbbiban Asztalos Márton hatszor volt eredményes. Szintén idegenben lépett pályára a két idősebb korosztályú gárdánk. A Sajóvölgye otthonában rangadót játszott Szabó János bajnokaspiráns legénysége, akik 2-0-s hátrányból mentettek pontot a harmadik helyezett ellen. Félidőben még vezetett a DSC-SI gárdája, a végén azonban a hazaiak örülhettek az U-19-es összecsapáson.  A megyei bajnokságban egygólos meccsen maradt alul Balogh József csapata Nyíradonyban.

 

 

 

 

 

 

Eredmények:

25. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Fehérgyarmat SE - DSC-SI 2 – 15 (1-6)

Gólszerző: Szutor Tamás (7), Kolmlósi Péter (3), Bernád Szabolcs (2), Dihen Hunor, Zubora Tamás,  Abari Gergő

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A gyenge játékerőt képviselő hazaiak ellen sorra dolgoztuk ki helyzeteinket melynek felét használtuk ki.

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Fehérgyarmat SE - DSC-SI 0 – 11 (0-7)

Gólszerző: Góllövő: Asztalos Márton (6), Gellén Balázs (2), Spitzmüller Levente,Sustyák Bálint, Nagy Dániel

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A kíméletlenül, nagyon durván játszó ellenfél brutalitásával szétszabdalta a játékot, ezért úszták meg a mérkőzést csak ennyi góllal. Gratulálok csapatomnak, hogy nem engedték megfélemlíteni magukat és ilyen arányban is megérdemelten verték meg a brutális Fehérgyarmatot.

 

26. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Sajóvölgye Focisuli SE - DSC-SI 2 – 2 (2-1)

Gólszerző: Szabó Ábel, Botos Zsolt

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Egy nehéznek ígérkező találkozó várt a csapatomra, hiszen egy jó formában lévő ellenfélhez érkeztünk. Tapogatózó első negyed óra után hibáinkat kihasználták és kétgólos hátrányba kerültünk. Ez sem okozott zavart a játékosaim fejében és gyorsan tudott váltani így rögtön közelebb kerültünk a hazaiakhoz. Optimistán vonulhattunk a szünetre, mert a játék képe alapján mi domináltunk az első játékrész második felében. A pihenő után rengeteget tettünk az egyenlítés érdekében és erőfeszítésünket siker koronázta. Arra is maradt még jócskán időnk, hogy akár  a győzelmet is megszerezzük, amire volt is esélyünk, de az eredmény már nem változott. Nagyon értékes pontot szereztünk, ami a végelszámolásnál fontos lehet. Büszke vagyok a srácokra, mert a hátrány ellenére is erősek maradtak és nagyon sokat dolgoztak azért, hogy ponttal térhessünk haza!”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Sajóvölgye Focisuli SE- DSC-SI 6 – 1 (0-1)

Gólszerző: Papp Csaba

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Szombaton a második helyezett Sajó-völgye csapatához látogattunk, akik nem voltak hajlandóak más időpontban játszani a mérkőzést, ezért tíz játékosom nem állt rendelkezésemre. Azért, hogy tisztességesen ki tudjunk állni, az U17-es csapatból kértem játékosokat. A körülményekre való tekintettel nem is lehetett más a célunk, mint a tisztes helytállás, ezért szervezett védekezésből próbáltunk kontratámadásokat vezetni. Minden elismerésem az összes pályára lépő játékosom felé, mert az általam kérteket maximálisan végrehajtották és óriásit küzdve 1-0-ás vezetéssel mehettünk a szünetre. Sajnos a második félidőre elfáradtunk, és több játékos görccsel küszködött, de a vereség ellenére emelt fővel jöhettünk le a pályáról.”

 

U-14-es Megyei Bajnokság

Nyíradonyi VVTK - DSC-SI (U-13) 1 – 0 (1-0)

Edző: Balogh József

 Cikk nyomtatása