Újabb lépés a bajnoki cím felé!

2017. 05. 03. (szerda) 23.14

A DSC-SI U-15-ös és U-17-es labdarúgó csapata újabb győzelmének köszönhetően továbbra is listavezető.

A második fogadta a harmadikat az U-14-es pontvadászat aktuális fordulójában. Selyem Nándor együttese hamar vezetést szerzett, a szünetre azonban a FILO SE egalizált. A második felvonásban a két hazai találatra már nem érkezett válasz. Az egy évvel idősebbeknél egy percig sem forgott veszélyben a DSC-SI győzelme, Spitzmüllerék már az első félóra után öt góllal vezettek.

A DEAC otthonában vizitált Szabó János U-17-es gárdája, a bajnoki arany legfőbb várományosa háromgólos előnyéből a végére egyet megtartott. Ugyanebben a párharcban az U-19-es meccsen fordulatos összecsapást láthattak az érdeklődők, a DSC-SI vezetés után a hazaiak fordítottak, de az egyenlítés Bagi révén összejött Benczik Zsolt csapatának.

A megyei bajnokságban győzelemmel zárta a fordulót az U-13-as gárdánk. 

 

 

 

 

Eredmények:

24. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – FILO SE 3 – 1 (1-1)

Gólszerző: Dihen László, Bernád Szabolcs, Komlósi Péter

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A kötelező győzelmet hozta a csapat, helyenként jó játékkal sok helyzetet kidolgozva magabiztos sikert arattunk!”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI – FILO SE 8 – 1 (5-0)

Gólszerző: Spitzmüller Levente (3), Asztalos Márton (2), Nagy Dániel (2), Sustyák Bálint

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Első félidei remek játékunkkal megfelelő előnyt szerezve a második félidőben mindenkinek játék lehetőséget adva  egy jó mérkőzésen vertük meg a végig becsülettel küzdő ellenfelet.”

 

25. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DEAC - DSC-SI 2 – 3 (0-2)

Gólszerző: Szabó Ábel, Pelles Dominik, Nemes Emil

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A mérkőzés elejétől kezdve támadólag léptünk fel és viszonylag korán vezetést tudtunk szerezni. A gólunk után sok hibával játszottunk, de még a szünet előtt sikerült növelni az előnyünket. A második félidő első felében nagyon jól játszott a csapatom és gyakorlatilag kivégezhettük volna az ellenfelünket. A szoros végeredmény nem tükrözte a csapatok közötti különbséget, de ezért kizárólag magunkat okolhatjuk. Ennek ellenére gratulálok a társaságnak az újabb győzelemhez.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DEAC - DSC-SI 3 – 3 (1-1)

Gólszerző: Berecz Rafael, Blága Tamás, Bagi Levente

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, A hétközi fordulóban a DEAC csapatához látogattunk, ahol szerettük volna folytatni a jó sorozatunkat. Három meghatározó játékosunk nélkül kellett pályára lépnünk, de így is magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a vezetést is megszereztük. Ahelyett, hogy továbbra is nyomást helyeztünk volna az ellenfélre, a játékunk érthetetlenül visszaesett, a DEAC lelkesedésben fölénk nőtt és megérdemelten fordította meg az eredményt. A csapat, ha játékban nem is, de legalább a hozzáálláson tudott változtatni, így döntetlennel zárult a mérkőzés.”

 

U-14-es Megyei Bajnokság

Debreceni Honvéd SE - DSC-SI (U-13) 3 – 4 (0-1)

Gólszerző: Rizán Zsombor, Harcsa Dávid, Rácz Milán, Ferenczi Tibor

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Az első félidőben nagyon nagy koncentráció és akarat jellemezte a csapatot. Sok futás, sok labdaszerzés. Már ebben a félidőben eldönthettük volna a mérkőzést! A második játékrészben kétgólos előnyünket adtuk oda könnyű szívvel. Ebben az időszakban visszafogottabban játszottunk. Ennek volt köszönhető az is, hogy az ellenfélnek sikerült megfordítani a mérkőzést. Utána magunkra találtunk és végül győzelemnek tudtunk örülni! Gratulálok a fiúknak!”Cikk nyomtatása