Mind a négy csapatunk győzött Nyírbátorban!

2017. 04. 29. (szombat) 17.32

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U-17-es labdarúgói a félidei hátrányt megfordítva szerezték mega három pontot.

Stabilan tartja bajnoki második helyét Selyem Nándor gárdája, melyben ezúttal Szutor Tamás négyszer, míg Bernád Szabolcs háromszor volt eredményes. Az egy tucat gólt berámoló U-15-ös DSC-SI sikerének köszönhetően megtartotta egypontos vezetését a bajnokságban, a találkozón öt játékosunk is duplázott.

A forduló legnehezebb meccsét a szintén listavezető U-17-es csapatunk játszotta. A hazaiak a második félidő közepéig vezettek, de Botos Zsolt öt perc alatt szerzett mesterhármasára csak egy nyírbátori válasz érkezett. A győzelem mellett annak is örülhetett Szabó János legénysége, hogy a közvetlen rivális Kisvárda kikapott a Sajóvölgye otthonában, így négypontosra duzzadt a DSC-SI előnye.

Zsinórban harmadik győzelmét aratta az U-19-es bajnokságban Benczik Zsolt gárdája, a középmezőnyhöz tartozó bátoriak ellen már a 7. percben megszerezték a vezetést, melyet a lefújásig sikerült tovább növelni.

 

 

 

Eredmények:

23. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Nyírbátor - DSC-SI 0 – 10 (0-7)

Gólszerző: Szutor Tamás (4), Bernád Szabolcs (3), Girán Gábor, Csíszár Bence, Udvarhelyi Szabolcs

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A kötelező győzelmet hozta a csapat, helyenként jó játékkal sok helyzetet kidolgozva magabiztos sikert arattunk! ”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Nyírbátor – DSC-SI 0 – 12 (0-6)

Gólszerző: Gellén Balázs (2), Spitzmüller Levente (2), Asztalos Márton (2), Bartha Ricardo (2), Sustyák Bálint (2), Nemes Zétény, Nagy István

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk a kíméletlenül, nagyon durván játszó Nyírbátor ellen.”

 

24. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Nyírbátor - DSC-SI 2 – 3 (1-0)

Gólszerző: Botos Zsolt (3)

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Érdekesen alakult az első félidő, hiszen végig mi irányítottuk a játékot és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki mégis az ellenfelünk vonulhatott előnnyel a szünetre. A második játékrészt is úgy kezdtük, ahogy az elsőt befejeztük, sorozatban alakítottuk ki a jobbnál jobb gólszerzési lehetőségeket, de csak a sokadik próbálkozásunk járt eredménnyel. Igaz ekkor pillanatok alatt sikerült megfordítanunk a mérkőzés állását. Nagyon fontos győzelmet arattunk a bajnokság végkimenetele szempontjából. Gratulálok a srácoknak!”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Nyírbátor - DSC-SI 1 – 5 (1-3)

Gólszerző: Somogyi Mihály Olivér, Bagi Levente, Blága Tamás, Berecz Rafael, Papp Csaba

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Két győztes mérkőzés után a hazai pályán jól szereplő Nyírbátorhoz látogattunk. Az első perctől támadólag léptünk fel és kétséget sem hagytunk, hogy mi vagyunk a jobb csapat és ezt a mérkőzést magabiztosan meg fogjuk nyerni. Jól funkcionáltunk csapatként, szép gólokat lőttünk, bízom benne, hogy a lendületünk továbbra is kitart.”

 Cikk nyomtatása