Kétszer öt az Újvárosnak!

2017. 04. 19. (szerda) 22.23

Elszenvedte első vereségét a bajnokságban a DSC-SI U-15-ös labdarúgó csapata.

Nagy lehetőséget szalasztott el Jankovics Sándor gárdája, hiszen a forduló előtt, a pontvadászatot négy egységgel vezető debreceniek a második helyen álló Kisvárda ellen léptek pályára. Sajnos nem sikerült az előnyt tovább növelni, annak ellenére, hogy kétszer is vezetett a DSC-SI, a vendégek a hajrában eldöntötték a három pont sorsát.

U-14-es együttesünk –szintén rangadón- az első félidőben szerzett két góllal verte a várdaiakat, így továbbra is a második helyet foglalja el a tabellán.

 

Gólgazdag mérkőzéseket hozott a két idősebb gárdánk fellépése a Balmazújváros ellen. Szabó János tanítványai hamar hátrányba kerültek, melyet sikerült megfordítani, így Arany Márióék minimális, egy pontos előnye megmaradt az élen. U-19-es csapatunk a mesterhármast jegyző Berecz Rafael vezérletével elbírta az esélyesség terhét, és szintén győztesen hagyta el a pályát. A megyei bajnokságban az egy évvel idősebbek között szereplő DSC-SI vereséggel zárta a fordulót.

 

 

 

Eredmények:

22. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Kisvárda 2 – 0 (2-0)

Gólszerző: Girán Gábor, Dihen Hunor

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A második hely megszerzése szempontjából nagyon fontos három pontot sikerült megszerezni. A mérkőzésen enyhe mezőnyfölényben játszva, két gyönyörű találattal sikerült a győzelmet megszerezni.”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI - Kisvárda 2 – 3 (2-2)

Gólszerző: Varga Balázs, Bartha Ricardo

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A rangadón megérdemelten nyert a Kisvárda, kishitű játékunk ennyire volt elég, elveszítettük másfél éves veretlenségünket és egy pontra csökkent előnyünk a bajnokságban a tabella élén.”

 

23. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Balmazújváros 5 – 4 (2-2)

Gólszerző: Botos Zsolt (2), Arany Márió, Szabó Ábel, Pelles Dominik

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A hetek óta tartó görcsös játékunktól végre megszabadultunk, de így sem tudtuk zökkenőmentesen lehozni a mérkőzést, hiszen nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfelünknek. A játék képe alapján nagyobb különbség volt a csapatok között. A labdabirtoklásunk ismét meggyőző tudott lenni és örömmel töltött el, hogy könnyedén tudtunk helyzeteket kialakítani, amiket most nagyobb százalékban tudtunk értékesíteni az elmúlt fordulókhoz képest. Gratulálok a csapatomnak!”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Balmazújváros 5 – 3 (3-2)

Gólszerző: Berecz Rafael (3), Papp Csaba, Oláh Péter

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és ez hamar kétgólos előnyhöz juttatott bennünket. A fáradozásainkat az ellenfelünk szinte a semmiből tette semmissé. Szerencsére ez nem zavarta meg a játékosaimat és a második félidőt is úgy tudta kezdeni, ahogy az elsőt és szép gólokkal ismét vezetésre tett szert, amit már nem adott ki a kezéből. Dicséret illeti a csapatot a mutatott játékáért és alázatáért!”

 

U-14-es Megyei Bajnokság

DSC-SI (U-13) - DEAC 0 – 7 (0-2)

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Hazai mérkőzésünket nagyon jó pályán egy nagyon jó ellenfél ellen játszottuk. Az elején meg volt illetődve a csapat és nem mertünk futballozni. Ahogy telt az idő egyre bátrabbá váltak a fiúk és ekkor már sikerült helyzetekig is eljutnunk! A második félidőt is jó felfogásban kezdtük. Játékosaim igyekeztek minél többet birtokolni a labdát, ami nem volt könnyű a fizikálisan erősebb ellenféllel szemben! Dicséret illeti a csapatot, mert sok ügyes megoldást láthattunk tőlük!”Cikk nyomtatása