Sima és szoros győzelmek Tállyán

2017. 04. 10. (hétfő) 19.19

Nincs megállás, tovább robog a bajnoki cím felé a DSC-SI U-15-ös labdarúgó csapata.

Az U-14-es bajnokság első két helyezettje találkozott az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban, ahol a listavezető Hajdúböszörmény az első félidő végén két gyors góllal szerzett megnyugtató előnyt, melyet a végére megdupláztak. Az egy évvel idősebbek párharcában revánsot vett a DSC-SI, a kiütéses sikerből Asztalos Márton négy találattal vette ki a részét.

Szabó János U-17-es legénysége a három pont reményében utazott a Tállya otthonába. Meglepetésre a hazaiak szereztek vezetést, melyet a második felvonásban Pelles és Arany révén szerencsére sikerült megfordítani. Az U-19-es találkozón jóval könnyebb dolga volt a DSC-SI-nek, habár a vendéglátók erejéből az egyenlítésre még futotta, a folytatásban gólfesztivált rendezett Benczik Zsolt gárdája.

A megyei bajnokságban Hajdúhadházon játszott döntetlent csapatunk.

 

 

 

 

Eredmények:

21. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - HTE 0 – 4 (0-2)

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A rangadóhoz sajnos nem tudtunk felnőni. Mezőnyben jobban játszottak, helyzetet viszont nem nagyon tudtak kialakítani, de mi segítettünk nekik megnyerni a mérkőzést. Egy ilyen rangadón nagyobb alázattal kell játszani ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni.”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI - HTE 5 – 1 (3-1)

Gólszerző: Asztalos Márton (4), Nemes Zétény

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A helyi rangadót magabiztos játékkal, kiváló egyéni teljesítményekkel nyertük meg és továbbra is biztosan vezetjük a tabellát a bajnokságban.  Gratulálok csapatomnak a jó játékhoz.”

 

22. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Tállya KSE - DSC-SI 1 – 2 (1-0)

Gólszerző: Pelles Dominik, Arany Márió

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A mai mérkőzésen a győzelmen kívül nem sok mindennek örülhetünk. Hetek óta adósak vagyunk a jó játékkal, ami szokatlan a csapatomtól!”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Tállya KSE - DSC-SI 1 – 8 (1-3)

Gólszerző: Tüzes Zsolt (2), Berecz Rafael, Blága Tamás, Szabó Gergő, Oláh Péter, Soltész Dominik, Somogyi Mihály Olivér

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, A hétvégén az utolsó helyezett Tállyához látogattunk, ahol nem lehetett más célunk, mint felszabadult játékkal győztesen távozni. Hamar sikerült megszereznünk a vezetést és végig az irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Az elmúlt hetek görcsössége szerencsére nem érződött, szép akciókat vezettünk és szinte mindenki kivette a részét a gólszerzésből. Megérdemelte a csapat ezt a sikert, bízom benne, hogy át tudjuk ültetni a hozzáállást a következő fordulókra is.”

 

U-14-es Megyei Bajnokság

Hajdúhadház - DSC-SI (U-13) 2 – 2 (1-2)

Gólszerző: Pelles Gábor, Borbás Bálint

Edző: Zolnai Lajos

Értékelés:,, Eléggé tartalékos csapattal ékeztünk a mérkőzésre, de így lett kiegyensúlyozott a játék. 2-2-nél büntetőt hibáztunk és egy gólt is lőttünk, amit les címén elvettek tőlünk, pedig nem volt az.”

 Cikk nyomtatása