Jó úton haladnak az arany felé!

2017. 03. 31. (péntek) 16.17

Zsinórban harmadik győzelmét aratta az NBII-es futsal bajnokság Keleti csoportjában Balogh József csapata.

Hazai pályán folytatta menetelését a listavezető DSC-SI U-15-ös legénysége, melyben ezúttal Nagy Dániel volt az ügyeletes gólfelelős a maga öt találatával! Az egy évvel fiatalabbak is itthon tartották a három pontot a Cigánd ellen. U-17-es csapatunk a pontvadászat élmezőnyéhez tartozó Kazincbarcika ellen meccselt, és nem is hibáztak Szabó János bajnoki címért küzdő tanítványai. Az U-19-es összecsapáson egy gól döntött, sajnos a borsodiak javára.

Tartja jó formáját a DSC-SI futsal csapata, az alsóházi rájátszásban a félidei döntetlen után a végén a Gödöllő szomorkodhatott. Az U-14-es megyei bajnokságban kiütéses győzelmet aratott Zolnai Lajos társasága (képen) a Vámospércs otthonában.

 

 

 

 

 

Eredmények:

19. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – Cigánd 3 – 1 (2-0)

Gólszerző: Szutor Tibor (2), Bernád Szabolcs

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Az őszi meglepő vereségért szerettünk volna visszavágni, ami sikerült is. Az első félidőben helyenként jól játszva óriási mezőnyfölényben játszva több gólszerzési lehetőségünk is volt, sajnos ezek nagy részét ki is hagytuk, így is sikerült kétgólos előnyre szert tennünk. A második félidőben már nem tudtunk nagyobb gólarányú győzelmet aratni!”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI - Cigánd 10 – 1 (6-0)

Gólszerző: Nagy Dániel (5), Asztalos Márton (2), Bartha Ricardo, Gellén Balázs, Simon András

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A mérkőzés egészében uraltuk a mérkőzést, szebbnél-szebb támadásokat vezettünk és remek gólokat lőve, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Biztosan nyerve, veretlenül, hat ponttal vezetjük a bajnoki tabellát. Örülök az eddig keveset játszó játékosaim remek szereplésének. Gratulálok az egész csapatnak.”

 

20. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - KBSC 2 – 1 (2-1)

Gólszerző: Arany Márió, Szabó János Ábel

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Jól kezdtük a mérkőzést és azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A mezőnyfölényünk rövid idő alatt gólt eredményezett, de ez nem igazán hatott nyugtatólag a csapatomra nézve. Egy kontratámadás végén egyenlíteni tudtak a vendégek, de erre még szerencsére volt válaszunk az első félidő végén. A második játékrészben nem sokszor forogtak veszélyben a kapuk a mezőnyben viszont hatalmas küzdelem volt. Végül az eredmény már nem változott és sikerült visszavágnunk az őszi vereségünkért. A mai összecsapáson nem játszottunk jól, de örömteli, hogy így is sikerült itthon tartanunk a három pontot.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – KBSC 0 – 1 (0-0)

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Hazai pályán az idén még veretlen Kazincbarcikát fogadtuk és az első percekben érződött is a játékunkon, hogy tartunk az ellenféltől. A félidő második felére átvettük a mérkőzés irányítását, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani. A második játékrészben hiába kezdtünk jól, egy véleményes kiállítás miatt megfogyatkoztunk. Hullámzó volt a játék, mert az emberhátrány ellenére megpróbáltunk gólt szerezni, de egy nagyon balszerencsés szituáció miatt mégis vesztesen hagytuk el a pályát.”

 

Futsal NB II Keleti csoport - Alsóház

DSC-SI – SZIE Gödöllő 6-2 (1-1)  

Gólszerző: Oláh Norbert (2), Arany László, Kálny Huba, Bereczky Bence, Tóth Attila                          

Edző: Balogh József

Értékelés: ,, Az eredmény tükrözi a két csapat közötti különbséget, bár az első félidőt ismét magunknak tettük nehézzé. A második félidőben türelmesebben és higgadtabban játszottunk, ami gólokban is megmutatkozott.”

 

U-14-es Megyei Bajnokság

Vámospércs – DSC-SI (U-13)  0 – 7  (0-3)

Gólszerző: Pelles Gábor (4), Papp Péter, Bársony Bence, Tóth Csaba

Edző: Zolnai Lajos

Értékelés: ,, Nagyon gyenge minőségű pályán, erős szélben elfogadható játékkal nyertünk, a harmat gyenge hazaiak ellen.”

 Cikk nyomtatása