Gólzápor a második félidőben

2017. 03. 27. (hétfő) 08.55

Nyíregyházi győzelmével újabb lépést tettek a bajnoki címért az U-17-esek.

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola fiatalabb korosztályainak nem okozott problémát hazai pályán a Mátészalka legyőzése. Az U-14-es összecsapáson a kezdő sípszó után szinte azonnal jött a hidegzuhany – vendégvezetés-, de az előző fordulóban betliző Selyem csapat a második felvonásban a mesternégyesig jutó Szutor Tamás vezérletével ,,bedarálta” ellenfelét. Egy percig sem volt kérdéses, hogy a továbbra is listavezető U-15-ös debreceniek ezúttal is itthon tartják a három pontot.

A fordulóban szabolcsi fellépés várt az idősebbekre, az első félidő hajrájában két gyors góllal szerzett vezetést Szabó János legénysége, a győzelmet pedig nem is engedte ki a kezéből.

U-19-es csapatunk a pontvadászatot vezető Nyírsuli ellen szoros meccset játszott, de a végén a hazaiak örülhettek.

A futsal NBII alsóházi rájátszásában újabb sikert könyvelhetett el a DSC-SI, a sok kihagyott helyzet ellenére magabiztosan nyertek a Gödöllő otthonában.

 

 

 

Eredmények:

18. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Mátészalka 8 – 1 (1-1)

Gólszerző: Szutor Tamás (4), Sustyák Bálint (2), Bernád Szabolcs, Komlósi Péter                                                                     

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, A mérkőzést rosszul kezdtük, már az első percben gólt kaptunk. Szerencsére a félidőben sikerült egyenlíteni, ennek ellenére nagyon sok hibát követtünk el. A szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, ami a második játékrészben meg is látszott az eredményen.”

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI - Mátészalka 7 – 1 (5-1)

Gólszerző: Bartha Ricardo (3), Asztalos Márton (2), Simon András, Némethi Attila

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A védekezésre játszó ellenféllel szemben szép gólokat lőve ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.”

 

19. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

Nyírsuli - DSC-SI 0 – 3 (0-2)

Gólszerző: Szabó Ábel, Pelles Dominik, Botos Zsolt

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A mérkőzést végig kontrollálva magabiztos győzelmet arattunk. Időszakonként nagyon látványosan és sok helyzetet kialakítva játszott a csapatom. Egyedül a helyzetkihasználásunkkal nem lehetek elégedett. Gratulálok a fiúknak a meggyőző teljesítményükhöz.”

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

Nyírsuli - DSC-SI 1 – 0 (1-0)

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Szombaton a listavezető otthonában vendégeskedtünk, ahol egy színvonalas és izgalmas mérkőzést játszottunk. Végig egyenrangú partnerei voltunk a Bozsik Akadémiának, de egy jól eltalált lövéssel ők szerezték meg a vezetést, és mint utóbb kiderült, ezzel a győzelmet is. Sajnálom a csapatomat, mert a taktikai utasításokat maximálisan betartva nagy elszántsággal játszottak. Biztos vagyok benne, ha megmarad ez a szemlélet és hozzáállás, akkor nem csak a jó játékra lehetünk büszkék, hanem eredményesek is leszünk.”

 

Futsal NB II Keleti csoport - Alsóház

SZIE Gödöllő - DSC-SI  1-6 (0-3)  

Gólszerző: Arany László (2), Kálny Huba (2), Vass Ottó, Bereczky Bence  

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Végig kézben tartottuk a mérkőzést és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, egy eléggé visszafogott csapat ellen. Az első félidőben nem játszottunk türelmesen és többször rossz döntést hoztunk támadásban. A második félidőben már nyugodtabban és tudatosabban játszottunk. Több szép támadást vezettünk, amiből sajnos sok ki is maradt.Cikk nyomtatása