Könnyed ujjgyakorlat!

2016. 12. 12. (hétfő) 20.18

Két sima győzelmet aratott a DKA-DSI serdülő leány kosárlabda csapata Felsőzsolcán, az alapszakasz 4. fordulójában.

DKA-DSI – BEAC-Újbuda KA “B” 107:22 (27:12, 32:2, 23:2, 25:6)

DKA-DSI: Herdon Anna 18/3, Taricska Bia 4, Papp Nelli 9, Szabó Csenge 14, Shirian Jázmin 8, Szabó Zita 14, Szima Petra 8, Horváth Petra 6, Kőrösi Réka 6, Gyarmati Lotti 4, Jankó Dóra 12, Mondl Petra 4.

edzők: Fodor Péter, Fodor Ármin

Fodor Péter: Meggyőzően játszottunk egész mérkőzésen. Az első negyedben még követtünk el olyan védekezési hibákat, amelyeket nem szabadott volna, de ez később nagyon szépen működött. Az utóbbi időben sokat foglalkoztunk ezzel, látszott is játék közben. A nagy különbség ellenére is túl sok könnyű helyzetet rontottunk, ezt pontosítanunk kell. Minden pályára lépő tudott pontot szerezni.

 

MVSI Vadmacskák – DKA-DSI 29:74 (2:23 8:24, 9:11, 10:16)

DKA-DSI: Herdon Anna 9/3, Taricska Bia 6, Papp Nelli 6, Shirian Jázmin 4, Szabó Zita 7, Szima Petra 6, Horváth Petra 4, Kőrösi Réka 9, Kalmár Eszter 2, Pallai Petra 4. Jankó Dóra 0, Szabó Csenge 17/3.
edzők: Fodor Péter, Fodor Ármin

Fodor Péter: Az első két negyedben teljesen kikapcsoltuk ellenfelünk kulcsjátékosait, jól működött a védekezésünk. Szépen játszottunk támadásban is, eredményes csapatmunkát mutattunk ezen a téren. A második félidőben már több volt a hiba, kevésbé voltunk hatékonyak támadásban, újra több volt a felesleges egyéni vállalás rossz befejezésekkel. Ellenfelünk ebben az összetételben lényegesen erősebb volt, de így is magabiztosan nyertük mindkét negyedet. Mindenkinek igyekeztünk elegendő időt adni a játékban és hozzá is tett mindenki a teljesítményével.

Az itteni torna csapatai az utolsó fordulóban szerepelteknél gyengébb játékerőt képviseltek. Sokat tanultunk a korábbi vereségeinkből, lényegesen jobban védekeztünk, mint korábban. A támadásaink gördülékenyebbek voltak, a két meccsen csak ritkán mentünk el a felesleges vállalások felé. Ami örömteli, hogy az eladott labdák száma nagymértékben csökkent, igaz itt kisebb ellenállást kifejtő csapatokkal játszottunk. A két mérkőzésen mindenki pályára tudott lépni és igazán ügyes dolgokat produkálva szerepelni. Szépen látszik, hogy lépésről-lépésre haladunk, fejlődünk. Gratulálok a lányoknak!Cikk nyomtatása