Országos Bajnok az UP1 fiúcsapat

2014. 05. 29. (csütörtök) 10.00

Dévay Márk Eb-résztvevő Bajnoki címet szerzett a DSC-SI „utánpótlás1” korosztályú triatlon együttese a Klubcsapat Ob-n, Tiszaújvárosban. Mieink a Dévay Zsombor- Balogh Milán- Kovács Balázs összeállításban utasították maguk mögé a teljes mezőnyt az idei triatlon szezon első versenyhétvégéjén.
 Triatlon     Triatlon

Dévay Márk Eb-résztvevő

Bajnoki címet szerzett a DSC-SI „utánpótlás1” korosztályú triatlon együttese a Klubcsapat Ob-n, Tiszaújvárosban. Mieink a Dévay Zsombor- Balogh Milán- Kovács Balázs összeállításban utasították maguk mögé a teljes mezőnyt az idei triatlon szezon első versenyhétvégéjén.

Vasárnap az egyéni megmérettetések következtek, amelyeken újonc 1-2, gyermek, serdülő, ifi, junior és felnőtt korcsoportokban is volt debreceni induló. A viadal a junior versenyzők számára az első válogató verseny is volt a júniusi Európa-bajnokságra. Dévay Márk itt bronzérmes lett, így előzetesen már bebiztosította helyét a kontinensviadalra utazó csapatba. Serdülő korcsoportban Dévay Zsombor hatalmas fölénnyel utasította maga mögé az egész mezőnyt, míg az „újonc2” lányok versenyének végén Kovács Korina örülhetett bronzéremnek.

Részletes eredménylista az alábbi linken található: http://www.triatlon.hu/regi/verseny/2014/tvk/index.htm

 Gratulálunk!

   

 Cikk nyomtatása