Edzők-kosárlabda leány | Kozák István


Születési idő, hely: 1967. 03. 03. Debrecen 
Edzői végzettség: sportedző 
Korosztályai a Sportiskolánál:  U 17 lány, Kadet csapat

Így ismerkedett meg a sportágával: 
Gimnáziumi évek alatt amatőr csapatban kosarazgattunk. Majd a Tanárképző Főiskola elvégzése után a Bocskai István Általános Iskolába kerültem 1990-ben, ahol testnevelő tanárként lányokat és fiúkat tanítottam kosarazni.2016. októberétől a Tóth Árpád Gimnáziumban tanítok.

 Legnagyobb sikerek sportolóként: 
Rúdugrásban VI. hely az országos bajnokságon Edzői pályafutás: A Tanárképző Főiskola elvégzése után a Bocskai István Általános Iskolába kerültem 1990-ben, ahol testnevelő tanárként lányokat és fiúkat tanítottam kosarazni. A Sportiskolához 1995-ben kerültem.

Legnagyobb sikerek edzőként: 
Országos bajnoki cím 2003-ban a DSI fiú kosarasaival a gyerek bajnokságban Diákolimpiai III. helyezés az országos döntőben a Bocskai István Általános Iskola III. korcsoportos fiú csapatával 2002-ben Nemzetközi tornagyőzelem 2004-ben Belgiumban, 2005-ben Bécsben a DSI 1991-ben született fiú kosarasaival

Célok a Sportiskolánál: 
Minél több gyerekkel megszerettetni a kosárlabdázást, közülük a tehetségeket úgy képezni, hogy később az élvonalban is megállják a helyüket.

Hobbi
mindenféle „labdás” sportok (kosárlabda, röplabda, labdarúgás, tenisz, jégkorong, asztalitenisz, tollaslabda, biliárd, stb.), olvasás.

Elérhetőségek:
Tel.: +36309215092 
E-mail: kozak.istvan@freemail.hu